Om oss

Anna-Karin Gustavsson hudvård

Anna-Karin Gustavsson

Jag heter Anna-Karin Gustavsson och är auktoriserad och specialiserad hudterapeut med över tretton års erfarenhet.

Makeup har alltid varit ett stort intresse för mig, så därför började jag med praktik i sminklogen på Arbis teatern 2004, som ledde till extra jobb under helgerna på föreställningarna. Eftersom jag under denna period i livet led av svår akne, växte ett stort intresse för huden fram, hadde nog testat alla krämer som fanns! Men kunde ändå inte hitta något som hjälpte. Så bestämde mig för att utbilda mig till spa/hudterapeut på Elisabeth-skolan i Stockholm och tog examen 2006.

Vidareutbildade mig år 2008 till specialiserad hudterapeut genom SHR vid Lunds universitet. Jag har även en CIDESCO-examen och har utbildat mig inom Exuviance Skin Care-system samt gått flertal fortutbildningar genom åren.

Har under dessa år arbetat som anställd på en större frisörsalong i centrala Finspång, men nu är det dags att ta klivet och öppna en egen renodlad hudvårdsklinik med avancerad hudvård och andra skönhetsbehandlingar.

Läs mer om Exuviance här på deras hemsida.

Min filosofi med Hudmakeriet är att erbjuda dig det bästa från två världar, avancerade skönhetsbehandlingar med högkvalitativa produkter som ger synliga resultat och samtidigt få spa-känslan som ger dig lugn och ro för ditt inre.

Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

Lena Brungs hudvård

Lena Brungs

Hej!

Jag heter Lena Brungs och är specialisttandläkare inom kirurgi och tandlossningssjukdomar sedan många år. Jag är även gått certifierad utbildning inom estetiska behandlingar med fillers och botox. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.

Jag använder mig enbart av väldokumenterade produkter som är godkänd i Sverige. När du kontakter Hudmakeriet för en injektionsbehandling är det första steget att boka in dig på en konsultation.

Du kommer att få frågor om din eventuella sjukdomshistoria och om du genomgått andra liknande behandlingar. Du fyller i en hälsoanamnes och skriver under på att du har fått information om din behandling och att du godtar det vi har kommit överens om att göra.

Kom förberedd till din konsultation! Tänk igenom vad du har för frågor och vilken effekt eller resultat du är ute efter. Du kommer att få svar på om man kan använda injektionsbehandlingar för att uppnå den effekt du önskar. Vi kommer att prata om dina individuella förutsättningar och vilken typ av behandling eller kombination av behandlingar som lämpar sig bäst i just ditt fall.

Om du önskar, utför vi behandlingen i samband med konsultationen, eller du bokar in behandlingen en annan dag. Alla behandlingar fotodokumenteras och journalförs.

Jag har naturligtvis patient/ansvarsförsäkring!

Väl mött!