Om oss

Anna-Karin Gustavsson hudvård

Anna-Karin Gustavsson

Jag heter Anna-Karin Gustavsson och är auktoriserad och specialiserad hudterapeut med över tretton års erfarenhet.

Makeup har alltid varit ett stort intresse för mig, så därför började jag med praktik i sminklogen på Arbis teatern 2004, som ledde till extra jobb under helgerna på föreställningarna. Eftersom jag under denna period i livet led av svår akne, växte ett stort intresse för huden fram, hadde nog testat alla krämer som fanns! Men kunde ändå inte hitta något som hjälpte. Så bestämde mig för att utbilda mig till spa/hudterapeut på Elisabeth-skolan i Stockholm och tog examen 2006.

Vidareutbildade mig år 2008 till specialiserad hudterapeut genom SHR vid Lunds universitet. Jag har även en CIDESCO-examen och har utbildat mig inom Exuviance Skin Care-system samt gått flertal fortutbildningar genom åren.

Har under dessa år arbetat som anställd på en större frisörsalong i centrala Finspång, men nu är det dags att ta klivet och öppna en egen renodlad hudvårdsklinik med avancerad hudvård och andra skönhetsbehandlingar.

Läs mer om Exuviance här på deras hemsida.

Min filosofi med Hudmakeriet är att erbjuda dig det bästa från två världar, avancerade skönhetsbehandlingar med högkvalitativa produkter som ger synliga resultat och samtidigt få spa-känslan som ger dig lugn och ro för ditt inre.

Jag vill hälsa dig varmt välkommen!