Microneedling

MNPen microneedling

1.880kr behandling ansikte.
1.000kr i samband med PRX-T33

Omfattar behandling av hela ansiktet & under hakan. En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 4-6 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal. Vid bokning av kur ges 10% rabatt på totala summan vid sista behandlingen.

Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion, något som kommer att bidra till att återställa hudens täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar. Minska pigmentering, göra tunn hud lite tjockare, förminska olika typer av ärr och minska utvidgade blodkärl. Behandlingen kommer att genomföras tillsammans med hudvårdsprodukter från Tebiskin.

MASKINELL MICRONEEDLING

Funderar du på hur microneedling fungerar? Nedanstående är en förklaring på vad vi gör och vad som händer i huden. Fråga oss gärna mer om du är intresserad eller har frågor.

När microneedling utförs piercar man maskinellt vävnaden med vertikala och sterila engångsnålar. Då punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Vad som händer är att hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada. Det i sin tur inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Kollagen är det som håller huden fast och ger ett yngre intryck.

Punkteringen av kärlstrukturen är mikroskopisk vilket gör att den allmänna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

MNPen skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

  • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)
  • Solskadad hud (pigment- och kärlnormalisering)
  • Skin Tightening (vävnadsuppstramning/fasthet)
  • Ärrbehandling (acne, brännskador, m.m.)
  • Rodnad hy/kärl
  • Bristningar/strier (graviditets- och tillväxtbristningar)

Resultat av microneedling

Bild visar vilka resultat microneedling kan ge. För mer information kontakta gärna oss på kliniken.