Ansiktsbehandling

Exuviance – medicinskt utvecklad hudvård

Exuviance Spabehandling

90 min / 1100 kr
Passar alla

En himmelsk ansiktsbehandling för både huden och sinnet! Djupavslappnande massage varvas med medicinskt utvecklad hudvård från Exuviance, ger dig det bästa av två världar. Behandlingen skräddarsys efter ditt hudbehov. AHA/ PHA-fruktsyror som exfolierar, renar och stärker din hud, ökar din fukt och cellförnyelse men också minimerar linjer och rynkor. Resultatet blir en fylligare och klarare hy och ett avslappnat sinne!

I behandlingen ingår: Ryggmassage, rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, massage av nacke och dekolletage, lättare portömning, brynformning, ansiktsmassage, ögonmask och lyxiga ”guldmasken”, hårbottenmassage, serum, kräm samt konsultation.

Exuviance Klassisk behandling

75 min/890 kr
Passar alla

En cellförnyande behandling med med booster och AHA/PHA-fruktsyror, med avslappnande och renande lymfmassage. I denna behandling exfolieras huden med en AHA-pensling, fukt och näring tillförs, förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering förebyggs samt uppkomsten av orenheter minskas. Huden blir klarare med ny lyster och vitalitet.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, nack- och dekolletage- massage, portömning, brynplock, lymfdränage, mask, serum, kräm samt konsultation.

Exuviance djuprengörande behandling

60 min/790 kr
Passar dig med akne/rosacea/oren/fet hy

Behandlingens fokus är att djuprengöra och portömma din hud med hjälp av AHA/PHA-fruktsyror. Men också att lugna och återfukta din hud. Behandlingen minskar förekomsten av överskottstalg och orenheter och ger en klarare hud.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, portömning, mask, serum, dagkräm samt konsultation.

Exuviance Anti age-behandling

60 min/790 kr
Anpassad för åldrad/solskadad/pigmenterad hy

En djupbehandlande Anti age-behandling med laktobionisk syra i kombination med AHA/PHA, retinol (A-vitamin) och koncentrerad C-vitamin. En Anti age- behandling som verkar på fina linjer, rynkor, pigmentförändringar samt sol- skadad-, fuktfattig- och atrofisk hud. Behandlingen bygger på de mycket aktiva Age reverse produkterna.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, portömning alt. vävnadsdränage, C- & A-vitamin, ögonmask, ”Guldmasken”, serum, kräm samt konsultation.

Exuviance Lugnade behandling

60 min/790 kr
För dig med atopiskt eksem/blommande rosacea/känslig hud

En individuellt anpassad ansiktsbehandling med AHA/PHA fruktsyra som verkar på struktur, torrhet, rodnad och irritation. Det går inte att bota kroniska hudtillstånd, men med rätt hudvårdsbehandlingar och egenvårdsprodukter kan hudens utseende förbättras så pass mycket att tillståndet blir mindre besvärande.

Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, ev. AHA-pensling, dekolletagemassage, Lymfdränage, anpassad mask, serum och kräm samt konsultation.

Quick fix-behandling

40 min/600 kr
Passar innan fest

En perfekt behandling att göra innan fest! En snabb och effektiv mini-behandling med booster, AHA/PHA-fruktsyra som peelar och återfuktar, ”Guldmasken” som stramar upp och tillför ny lyster till din hud.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, AHA-pensling, dekolletagemassage, ”Guldmask”, dagkräm.

Exuviance Ro & lysterbehandling

45 min/670 kr
Passar alla och speciellt som ”prova på” behandling

En uppfräschande behandling med milda fruktsyror som återfuktar, stramar upp och ger ansiktet ny lyster. En lång skön ansiktsmassage ges som verkar dränerande av svullnader och slaggämnen under huden.

Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, mild peeling, dekolletagemassage, djupavslappnande lymfmassage,, mask serum, dagkräm samt konsultation

AHA-kur

6 behandlingar
3 000kr (värde 3 600kr)
Antiage/Alla hudtyper

En kurbehandling som ger snabbt och långvarig resultat och skräddarsys efter dina behov. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att fä tydliga resultat. Kuren passar alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar bjuder jag på den 6:e be- handlingen (giltig i 6 mån).

Ingår i behandlingen: Rengöring, Booster/AHA-pensling, dekolletagemassage, anpassad mask, serum samt dagkräm.

Exuviance Intensiv ögonbehandling

25 min/340 kr

Ögonbehandling för den känsliga huden kring ögonen, verkar återfuktande och närande men också en cellförnyande behandling med antiage effekt.

Som tillägg i annan behandling pris: 140 kr

Exuviance behandling finspång