Ansiktsbehandling

ENERPEEL®

Medicintekniskt klassade Peels

(Klass IIa – III)

För alla hudtyper (Fitzpatrick I-VI) och alla ålderstyper (Glogau I-IV)
Väldokumenterat – Vetenskapligt bevisat effektivt.

ENERPEEL behandling

35 min/995 kr
Rosacea/känslig/reaktiv hud
(Mandelsyra 40%)

ENERPEEL behandling

35 min/995 kr
Akne/fet/oren hud
(Salicylsyra 30%)

ENERPEEL behandling

35 min/995 kr
Pigmenteringar/solskador/åldrad hud
(Jessners)

ENERPEEL ICE PEEL behandling

45 min/1295 kr

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt.

Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting-effekt. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

PRX-T33 -Nålfri biorevitaliserande behandling

1950 kr
(Kur 4 ggr 1500 kr/behandling)

Fram tills idag har biorevitalisering (kosmetisk föryngringsprocedur) endast varit tillgänglig med nålar via injektionsbehandlingar och s.k. mesoterapi. Effektiva behandlingar som tillför hudrevitaliserande ingredienser för att uppnå hudföryngrande egenskaper. PRX-T33 är nästa generation biorevitalisering – helt utan nålar. Det är en effektiv anti age-hudvård med djupgående effekt och aktiv biostimulering.

Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula: Triklorättiksyra (TCA) med väteperoxid. Resultaten är anmärkningsvärda och ger både omedelbar och långsiktig effekt. PRX-T33 aktiverar lokalt hudens ”Skin Stress Response System” som direkt påverkar hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt.