Make up

 

Privat makeup kurs……60min 600kr inkl. produkter värde: 400kr
För dig som vill lära dig lite mer om hudvård och smink för just dig. Vi lägger en snygg vardags- eller fest makeup, samtidigt som du får råd om färger, penslar och tekniker. Här får du gärna vara med själv och sminka halva sidan för att lära känna produkterna och teknikerna lite bättre.
Vid köp av 3 produkter eller fler bjuder jag på makeup kursen.

Makeup Vardag eller Fest……….45min 520kr
Behöver du en hållbar vardagsmakeup eller ska du på fest? Du väljer vilken typ av sminkning du vill ha. Makeupen arbetas in grundligt så att den sitter hela dagen och halva natten! Du är med och säger vilka färger du vill ha, och om du vill så kommer jag gärna med råd och förslag!

Vackra ögon……….30min 350kr
När du vill få lite extra fina ögon men redan har makeup basen klar, kanske till fredagsmiddagen eller ett par partyfransar ditsatta! Jag hjälper dig gärna med dina önskemål.

Makeup Gruppkurs 3-6 personer…..200kr/person
En inspirationskurs för 3-6 personer. Ni får råd och tips om hudvård, makeuptekniker och makeup redskap. Jag visar en vardags- och en kvällsmakeup på en av deltagarna. Efteråt får alla möjlighet att lägga en egen makeup med hjälp och vägledning. För bokning ring Hudmakeriet, 070-317 61 68.

Brud makeup inkl. provsminkning…..120min 1200kr
Den kanske viktigaste dagen i ditt liv ser jag det som en ära att vara en del av! På bröllopsdagen läggs all tid på att jobba in produkterna ordentligt för ett oöverträffat hållbart resultat. Produkterna har noggrant provats ut tidigare vid en provsminkning.
1-3 veckor innan den stora dagen vill jag gärna träffa dig för att prata färger, tankar och ev. teman. Vi provar ut underlag, färg och form. Jag lägger alltid färdigt hela makeupen så du vet exakt hur du kommer att se ut.

Endast Brud makeup…….60 min 720kr
Den kanske viktigaste dagen i ditt liv ser jag det som en ära att vara en del av! På bröllopsdagen läggs all tid på att jobba in produkterna ordentligt för ett oöverträffat hållbart resultat. 1-3 veckor innan den stora dagen vill jag gärna träffa dig för att prata färger, tankar och ev. teman.