Ansiktsbehandlingar

cropped-exuviance6.jpg

Exuviance Spa ansiktsbehandling……..90 min 960kr
En himmelsk ansiktsbehandling för både huden och sinnet! Djupavslappnande massage varvas med medicinskt utvecklad hudvård från Exuviance, ger dig det bästa av två världar. Behandlingen skräddarsys efter ditt hudbehov. AHA/PHA-fruktsyror som peelar, renar och stärker din hud, ökar din fukt och cellförnyelse men också minimerar linjer och rynkor. Resultatet blir en fylligare och klarare hy och ett avslappnat sinne!
I behandlingen ingår: Avslappnande ryggmassage, rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, massage av nacke och dekolletage, portömning, brynformning, djupavslappnande ansiktsmassage, ögonmask och lyxiga ”guldmasken” som intensivt reparerar och återfuktar och har en återuppstramande effekt, hårbottenmassage, fotmassage, serum, kräm samt konsultation.

Exuviance Klassisk ansiktsbehandling……..75min 780kr
Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden. En cellförnyande behandling med AHA/PHA-peeling med avslappnande och renande massage. I denna behandling exfolieras huden, fukt och näring tillförs, förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering förebyggs samt uppkomsten av orenheter minskas. Huden blir klarare med ny lyster och vitalitet.
I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, nack- och dekolletagemassage, portömning, brynplock, lymfdränage, mask, serum, kräm samt konsultation

Exuviance Djuprengörande ansiktsbehandling …………………..60min 690kr
En ansiktsbehandling för dig med akne, rosacea, oren och/eller fet hud. Behandlingens fokus är att djuprengöra och portömma din hud med hjälp av AHA/PHA-fruktsyror. Behandlingen minskar förekomsten av överskottstalg och orenheter och ger en klarare hud.
I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation, samt konsultation

Exuviance Anti age behandling……………………………60min 690kr
En djupbehandlande Anti age behandling med laktobionisk syra i kombination med AHA/PHA, retinol (A-vitamin) och koncentrerad C-vitamin är en fullvärdig Anti age behandling som verkar på fina linjer, rynkor, pigmentförändringar samt solskadad-, fuktfattig- och artrofisk vävnad. Behandlingen bygger på de mycket aktiva Age reverse produkterna.
I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, portömning alt. vävnadsdränage, C- & A-vitamin, ögonmask, ”Guldmasken”, serum, dagcreme , vårdande Foundation samt konsultation

Exuviance Lugnade behandling………60min 690kr
Passar dig som har atopiskt eksem, rosacea, känslig hud eller keratosis pilaris. En individuellt anpassad ansikts- eller kroppsbehandling som verkar på struktur, torrhet, rodnad och irritation. Det går inte att bota kroniska hudtillstånd, men med rätt hudvårdsbehandlingar och egenvårdsprodukter kan hudens utseende förbättras så pass mycket att tillståndet blir mindre besvärande.
Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, ev. AHA-pensling, dekolletagemassage, Lymfdränage, mask, serum och kräm samt konsultation.

Exuviance Pigmentreducerande behandling………60min 690kr
Passar dig som vill jämna ut hudtonen och minimera pigmentfläckar. En pigment reducerande behandling med AHA-pensling och Optilight produkter.
Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, ansiktsmassage alt. portömning, Optilight whitening mask, serum och kräm, UV-skydd och konsultation.

Exuviance Quick fix behandling………40min 500kr
En mycket snabb och effektiv mini behandling med AHA/PHA-fruktsyra som peelar och återfuktar, ”Guldmasken” som stramar upp och tillför ny lyster till din hud. En behandling perfekt att göra innan fest!
Ingår i behandlingen: Rengöring, AHA-pensling, dekolletagemassage,” Guldmask”, dagkräm.

Exuviance Ro & lyster behandling……..45min 550kr
En uppfräschning med milda fruktsyror som återfuktar, stramar upp och ger ansiktet ny lyster. En lång skön ansiktsmassage ges som verkar dränerande av svullnader och slaggämnen under huden. Passar alla och speciellt som prova på behandling.
Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, mild peeling, dekolletagemassage, vävnadsdränagemassage, mask serum, dagkräm och konsultation

AHA-kur Alla hudtyper
En kurbehandling som ger snabbt och långvarig resultat. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder jag på den 6:e behandlingen (giltig i 6 mån).
Ingår i behandlingen: Rengöring, AHA-pensling, dekolletagemassage, serum, dagcreme, vårdande Foundation.
Pris: 6ggr/1950 kr (värde 2340kr )
För att boka AHA-kur, ring till Hudmakeriet 070-317 61 68 så lägger vi upp en behandlingsplan. Varmt välkommen!

AHA-kur Anti age
Den fullständiga anti age kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmenteringar, ojämnheter och förstorade porer.
6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad anti age behandling. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder jag på den 6:e behandlingen. (Giltig 6mån)
Ingår i behandlingen: Rengöring, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, ”guldmasken”, ögonmask, koncentrerad C-vitamin, A-vitamin, dagkräm, vårdande foudation.
Pris: 6ggr 2400kr (värde 2880kr)
För att boka kur, ring Hudmakeriet på 070 317 61 68 Så lägger vi upp en behandlingsplan.
Varmt välkommen!

Exuviance Intensiv ögonbehandling……..25min 280 kr
Exuviance ögonbehandling är återfuktande och närande. Behandling för den känsliga huden kring ögonen. Det är en cellförnyande behandling med anti age effekt.
Produkterna som användas under behandlingen innehåller extrakt av gurka och grönt te som minimerar påsar under ögonen och ger huden lindring. Vitamin- A,C,E samt de antiåldrande PHA- och laktobionisksyra återfuktar huden, gör fina linjer mindre framträdande och ger ett effektivt antioxiderande skydd. En perfekt behandling att lägga till när du färgar dina fransar och bryn. Som tillägg i annan behandling pris: 120kr