Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Exuviance Spa ansiktsbehandling…………….90 min 960kr
En himmelsk ansiktsbehandling för både huden och sinnet! Djupavslappnande massage varvas med medicinskt utvecklad hudvård från Exuviance, ger dig det bästa av två världar. Behandlingen skräddarsys efter ditt hudbehov. AHA/PHA-fruktsyror som peelar, renar och stärker din hud, ökar din fukt och cellförnyelse men också minimerar linjer och rynkor. Resultatet blir en fylligare och klarare hy och ett avslappnat sinne!
I behandlingen ingår: Avslappnande ryggmassage, rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, massage av nacke och dekolletage, portömning, brynformning, djupavslappnande ansiktsmassage, ögonmask och lyxiga ”guldmasken” som intensivt reparerar och återfuktar och har en återuppstramande effekt, hårbottenmassage, fotmassage, serum, kräm samt konsultation.

Exuviance Klassisk ansiktsbehandling……………75min 780kr
Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden. En cellförnyande behandling med AHA/PHA-peeling med avslappnande och renande massage. I denna behandling exfolieras huden, fukt och näring tillförs, förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering förebyggs samt uppkomsten av orenheter minskas. Huden blir klarare med ny lyster och vitalitet.
I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, nack- och dekolletagemassage, portömning, brynplock, lymfdränage, mask, serum, kräm samt konsultation

Exuviance Djuprengörande ansiktsbehandling……..60min 690kr
En ansiktsbehandling för dig med akne, rosacea, oren och/eller fet hud. Behandlingens fokus är att djuprengöra och portömma din hud med hjälp av AHA/PHA-fruktsyror. Behandlingen minskar förekomsten av överskottstalg och orenheter och ger en klarare hud.
I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation, samt konsultation

Exuviance Anti age behandling………….60min 690kr
En djupbehandlande Anti age behandling med laktobionisk syra i kombination med AHA/PHA, retinol (A-vitamin) och koncentrerad C-vitamin är en fullvärdig Anti age behandling som verkar på fina linjer, rynkor, pigmentförändringar samt solskadad-, fuktfattig- och artrofisk vävnad. Behandlingen bygger på de mycket aktiva Age reverse produkterna.
I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, portömning alt. vävnadsdränage, C- & A-vitamin, ögonmask, ”Guldmasken”, serum, dagcreme , vårdande Foundation samt konsultation

Exuviance Lugnade behandling………60min 690kr
Passar dig som har atopiskt eksem, rosacea, känslig hud eller keratosis pilaris. En individuellt anpassad ansikts- eller kroppsbehandling som verkar på struktur, torrhet, rodnad och irritation. Det går inte att bota kroniska hudtillstånd, men med rätt hudvårdsbehandlingar och egenvårdsprodukter kan hudens utseende förbättras så pass mycket att tillståndet blir mindre besvärande.
Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, ev. AHA-pensling, dekolletagemassage, Lymfdränage, mask, serum och kräm samt konsultation.

Exuviance Quick fix behandling………40min 500kr
En mycket snabb och effektiv mini behandling med AHA/PHA-fruktsyra som peelar och återfuktar, ”Guldmasken” som stramar upp och tillför ny lyster till din hud. En behandling perfekt att göra innan fest!
Ingår i behandlingen: Rengöring, AHA-pensling, dekolletagemassage,” Guldmask”, dagkräm.

Exuviance Ro & lyster behandling……..45min 550kr
En uppfräschning med milda fruktsyror som återfuktar, stramar upp och ger ansiktet ny lyster. En lång skön ansiktsmassage ges som verkar dränerande av svullnader och slaggämnen under huden. Passar alla och speciellt som prova på behandling.
Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, mild peeling, dekolletagemassage, vävnadsdränagemassage, mask serum, dagkräm och konsultation

AHA-kur Alla hudtyper
En kurbehandling som ger snabbt och långvarig resultat. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder jag på den 6:e behandlingen (giltig i 6 mån).
Ingår i behandlingen: Rengöring, AHA-pensling, dekolletagemassage, serum, dagcreme, vårdande Foundation.
Pris: 6ggr/1950 kr (värde 2340kr )
För att boka AHA-kur, ring till Hudmakeriet 070-317 61 68 så lägger vi upp en behandlingsplan. Varmt välkommen!

AHA-kur Anti age
Den fullständiga anti age kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmenteringar, ojämnheter och förstorade porer.
6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad anti age behandling. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder jag på den 6:e behandlingen. (Giltig 6mån)
Ingår i behandlingen: Rengöring, booster, AHA-pensling, dekolletagemassage, ”guldmasken”, ögonmask, koncentrerad C-vitamin, A-vitamin, dagkräm, vårdande foudation.
Pris: 6ggr 2400kr (värde 2880kr)

För att boka kur, ring Hudmakeriet på 070 317 61 68 Så lägger vi upp en behandlingsplan.

Exuviance Intensiv ögonbehandling……..25min 280:-
Exuviance ögonbehandling är återfuktande och närande. Behandling för den känsliga huden kring ögonen. Det är en cellförnyande behandling med anti age effekt.
Produkterna som användas under behandlingen innehåller extrakt av gurka och grönt te som minimerar påsar under ögonen och ger huden lindring. Vitamin- A,C,E samt de antiåldrande PHA- och laktobionisksyra återfuktar huden, gör fina linjer mindre framträdande och ger ett effektivt antioxiderande skydd. En perfekt behandling att lägga till när du färgar dina fransar och bryn. Som tillägg i annan behandling pris: 120kr

Icepeel………40min 1195kr 

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

Frans och bryn
Brynformning: Med pincett eller vaxning 160kr
Brynfärg 160kr
Fransfärg med hårbottenmassage 290kr
Frans- & brynfärg inkl. brynformning & hårbottenmassage 420kr
Frans- & brynfärg i ansiktsbehandling 230kr

Yumilashes………………..900kr 

En lyxig keratinbehandling för dina fransar. Fransarna lyfts, fylls med keratin och vitaminer och färgas mörka. Behandlingen håller 6-12 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel.

Make up bareMinerals

Privat makeup kurs……60min 600kr 
För dig som vill lära dig lite mer om hudvård och smink för just dig. Vi lägger en snygg vardags- eller fest makeup, samtidigt som du får råd om färger, penslar och tekniker. Här får du gärna vara med själv och sminka halva sidan för att lära känna produkterna och teknikerna lite bättre.
Handlar du mer än 3 produkter vi kurstillfällen bjuder jag på kursavgiften på 600kr.

Makeup Vardag eller Fest……….45min 520kr
Behöver du en hållbar vardagsmakeup eller ska du på fest? Du väljer vilken typ av sminkning du vill ha. Makeupen arbetas in grundligt så att den sitter hela dagen och halva natten! Du är med och säger vilka färger du vill ha, och om du vill så kommer jag gärna med råd och förslag! Jag ger dig en rabattkupong på 20% på Palina vid sminktillfället som du kan nyttja direkt eller vid annat tillfälle.

Vackra ögon……….30min 350kr
När du vill få lite extra fina ögon men redan har makeup basen klar, kanske till fredagsmiddagen eller ett par partyfransar ditsatta! Jag hjälper dig gärna med dina önskemål. Och vill du handla med dig något från Palina får du 20% rabatt vid köptillfället.

Makeup Gruppkurs 3-6 personer…..200kr/person.

En inspirationskurs för 3-6 personer. Ni får råd och tips om hudvård, makeuptekniker och makeup redskap. Jag visar en vardags- och en kvällsmakeup på en av deltagarna. Efteråt får alla möjlighet att lägga en egen makeup med hjälp och vägledning. Ring för mer info.

Brud makeup inkl. provsminkning…..120min 1200kr
Den kanske viktigaste dagen i ditt liv ser jag det som en ära att vara en del av! På bröllopsdagen läggs all tid på att jobba in produkterna ordentligt för ett oöverträffat hållbart resultat. Produkterna har noggrant provats ut tidigare vid en provsminkning.
1-3 veckor innan den stora dagen vill jag gärna träffa dig för att prata färger, tankar och ev. teman. Vi provar ut underlag, färg och form. Jag lägger alltid färdigt hela makeupen så du vet exakt hur du kommer att se ut.

Endast Brud makeup…….60 min 720kr
Den kanske viktigaste dagen i ditt liv ser jag det som en ära att vara en del av! På bröllopsdagen läggs all tid på att jobba in produkterna ordentligt för ett oöverträffat hållbart resultat. 1-3 veckor innan den stora dagen vill jag gärna träffa dig för att prata färger, tankar och ev. teman.

Vaxning

Armar 340kr

Armhåla 210kr

Bikini 320kr

Bikini & insida lår 390kr

Överläpp 160kr

Haka 160kr

Haka & överläpp 260kr

Kinder 170kr

Haka, överläpp & kinder 370kr

Hela ben 590kr

Halva ben 410kr

Hela ben & bikini 650kr

Halva ben & bikini 530kr

Rygg/Bröst 440kr  

Brasiliansk/intimvaxning  590kr       

Fransk vaxning 390kr

Kroppsbehandlingar

Exuviance Klassisk ryggmassage..30min 470kr
En avslappnande spa-massage för kropp och själ. Ryggen masseras med Exuviance behandlande massagekräm med PHA som både återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.
Ingår i behandlingen: Massage med PHA

Exuviance Ryggbehandling…….60min 690kr
En djuprengörande och avstressande behandling. Du får en grundlig portömning på ryggen efter AHA-peeling. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter, arbetar på röd ärrvävnad och utjämnar pigmentförändringar.
Ingår i behandlingen: Rengöring, AHA-pensling, portömning, mask, lotion och konsultation.

Fotbehandlingar

Exuviance Klassisk fotbehandling……….75min 680kr
Fotbehandling med AHA-fruktsyra för dina fötters välbefinnande.
Inleds med en mjukgörande fotinpackning, därefter appliceras AHA-peeling på förhårdnader som därefter filas, liktornar avlägsnas. Naglar och nagelband ses över och nageltrång. Avkopplande ben- och fotmassage och avslutas med fuktgivande Heel Repair samt lackning av naglar.

Exuviance Lilla fotbehandling………45min 580kr
En uppfräschande och avslappnande fotbehandling för dig med mindre fotbesvär. Behandlingen inleds med en fotinpackning, milda fruktsyror hjälper till att lösa upp förhårdnader därefter filas dina förhårdnader. En lång skön massage med PHA-fruktsyra som återfuktar och får dina ben och fötter att slappna av. Behandling avslutas med reparerande fotkrämen Heel Repair.

Rådgivning
Behöver du handla produkter, rådgivning eller annat, på annan tid än kl. 12-13.00 kan du boka en konsultation (självklart helt kostnadsfritt) när det passar dig bäst! Eller ring Hudmakeriet på: 070-317 61 68. Är jag upptagen i behandling, ringer jag upp dig. Varmt Välkommen!